Depilaatio, Sokerointi, Sokeri, Hoitolahoidot, Meikit

CosMix -Aktiiviaineet

CosMix  – Sinun sekoituksesi, Sinun kauneutesi

 

Aktiiviaineet…STM_9621

INKA- linjassa on käytetty pitkän historian omaavia lääkekasveja, jotka ovat peräisin Perun Andeilta ja Amazonian sademetsistä ja joiden käytöstä on olemassa laaja perinteinen tieto ja käyttötaito.

INKA- aktiiviainevalikoima sisältää 13 luonnollista aktiiviainetta, joista 12 on vesiliukoisia uutteita ja 1 luonnollinen öljy. Kaikkien ominaisuudet on vahvistettu tutkimuksin.

 

Miksi Peru?

Perussa vallitsee ainutlaatuinen biodiversiteetti, luonnon monimuotoisuus. Siellä kasvaa arviolta 20 000 eri kasvilajia, joka on n. 8 % kaikista maailman tunnetuista lajeista.

Yhteistyössä perulaisten kumppaniemme kanssa pyrimme tutkimaan ja kestävästi hyödyntämään maan luonnonvaroja kosmetiikkateollisuudessa. Siksi me asetamme alkuperäiset kasviainekset etusijalle ja tarkoituksemme on tukea paikallisten yhteisöjen taloutta reilun kaupan periaatteiden mukaisesti.

 

Miksi inkat?

Inkayhteisö oli ainutlaatuinen monella tavalla. Hieman yli 300 vuodessa inkat loivat valtakunnan, joka ulottui nykyisestä Columbiasta Ecuadorin, Perun ja Bolivian kautta Pohjois-Chileen ja Argentiinaan.

Lisäksi inkat kehittivät lääkekasvien monimutkaista käyttöä ennen espanjalaisten konkistadorien tuloa 1500- luvun alussa. Parantamisen perinteet ja tieto ovat siirtyneet sukupolvilta toiselle parantajilta, jotka käyttivät kokemustaan kehon ja mielen hoitoon samanaikaisesti, paransivat sairauksia ja potilaan mielialaa, joka oli hyvin edistyksellinen lähestymistapa. He uskoivat, että keho on temppeli. He palvoivat maata ja sen elementtejä ymmärtääkseen yhteyden luonnon, terveyden ja kauneuden välillä.

Andien kosmologia pitää ihmistä ja Pachamamaa ( Quechuan kielessä Pacha = maa, mama = äiti) yhtenä kokonaisuutena. Tämän kauniin lähestymistavan ja ymmärtämyksen myötä monia kasveja viljeltiin sekä ravinnoksi että hyvinvoinnin takia. Monia tällaisia kasveja pidetään nykyään “terveysvaikutteisena ravintona”, sillä ne ovat hyödyllisiä muutenkin kuin ravitsemuksellisesti; ne ovat myös innovatiivisia kosmeettisia ainesosia.

 

PANDHY’S™

Räätälöityä kauneutta

 

INKA AKECakech_nbH

on luonnollinen ainesosa Perun Andeilta, jota on muinoin käytetty ihon puhdistukseen. Se sisältää useita kemiallisia yhdisteitä, jotka hoitavat rasvoittuvaa ihoa.

 

Käyttö kosmetiikassa

  • Ihon ja hiusten hoito
  • Akneen ja mustapäihin taipuvaisen, rasvoittuvan ihon hoito

 

Annostelu – Liukoisuus

Käyttöannos: 1 – 10%.

Vesiliukoinen

 

 

anatto 1_346809521INKA ANATTO

on orgaaninen, luonnollinen ainesosa, jota saadaan achiote- kasvin valikoiduista lehdistä. Achiote on Amazonin alueen kasvi, jota alueen heimot ovat käyttäneet ihon suojaamiseen.

 

Käyttö kosmetiikassa

  • Ihonhoitotuotteet herkälle iholle
  • Anti-aging- hoidot: suojaavat tuotteet vapaita radikaaleja vastaan
  • Aurinkovoiteet
  • Hiussuonien näkyvyyttä vähentävät tuotteet

 

Annostelu – Liukoisuus

Käyttöannos: 1 – 10%.

Vesiliukoinen

 

 

camucamu_nbINKA CAMU

uutetaan  Amazonian camu camu- hedelmästä, yhdestä luonnon parhaimmista C-vitamiinin lähteistä, joka tarjoaa iholle tärkeän antioksidanttisuojan ennenaikaista ikääntymistä aiheuttavia vapaita radikaaleja vastaan.

 

Käyttö kosmetiikassa

  • Anti-aging- tuotteet ja hoidot
  • Aurinkosuojavoiteet
  • After sun- tuotteet ja ihon uudistuminen

 

Annostelu – Liukoisuus

Käyttöannos: 1 – 10%.

Vesiliukoinen

 

capuli_nb

INKA CAPULI

luonnollinen ainesosa, jota saadaan karviaiskoisosta (Goldenberry ,Physalis peruviana) ja joka on erittäin monikäyttöinen hedelmä ja tunnettiin sekä käytettiin lääkekasvina jo ennen inkakulttuuria sekä inkojen aikana.

 

Käyttö kosmetiikassa

  • Anti-aging- hoidot: suojaavat tuotteet vapaita radikaaleja vastaan
  • Aurinkovoiteet ja –tuotteet (ennen ja jälkeen auringonoton)
  • Vartalonhoito

 

Annostelu – Liukoisuus

Käyttöannos: 1 – 10%.

Vesiliukoinen

 

 

drago_nbINKA DRAGO

on ainutlaatuinen ainesosa, jota saadaan Croton lechleri- puun pihkasta ja sitä ovat Amazonian alkuperäiskansat käyttäneet sen erinomaisten parantavien vaikutusten takia. Nykyään sitä käytetään kosmetiikkateollisuudessa immunomodulatoristen (vaikuttaa immuunijärjestelmään), tulehdusta ehkäisevien sekä vapaita radikaaleja vastaan taistelevien antioksidanttisten vaikutustensa takia.

 

Käyttö kosmetiikassa

  • Anti-aging- hoidot
  • Suojatuotteet vapaita radikaaleja vastaan
  • Ennenaikaista ikääntymistä ehkäisevät hoidot
  • Aurinkovoiteet ja -tuotteet, suojaavat hoidot
  • Raskauden ja synnytyksen jälkeiset hoidot ja tuotteet
  • Ihon elastisuutta lisäävät hoidot ja tuotteet
  • Anti-wrinkle- hoidot

 

Annostelu – Liukoisuus

Käyttöannos: 3 – 5%.

Vesiliukoinen

 

 

krameria_nbINKA KRAMERIA

saadaan ratanian juuresta (Krameria triandra) ja jota on käytetty laajalti satoja vuosia sen verenvuotoa tyrehdyttävien (kudoksia supistavien) ja tulehdusta ehkäisevien ominaisuuksiensa takia. Sen lisäksi sillä on valolta suojaavia vaikutuksia, joten sitä suositellaan suojaksi UVB- säteilyä vastaan.

 

Käyttö kosmetiikassa

  • Ihonhoito, erityisesti herkän ihon tuotteet
  • Anti-aging- hoidot: vapaita radikaaleja vastaan suojaavat tuotteet ja hoidot
  • Aurinkovoiteet (ennen ja jälkeen auringonoton)
  • Vartalonhoitotuotteet
  • Hiusverisuonien näkyvyyttä vähentävät tuotteet (auttavat ylläpitämään terveen värin)

 

Annostelu – Liukoisuus

Käyttöannos: 1 – 5%.

Vesiliukoinen

 

maca_nbINKA MACA

uutetaan tunnetusta Andien macan juuresta, joka on tunnettu energisoivista ja hedelmällisyyttä lisäävistä ominaisuuksistaan. Se on erittäin hyväätekevä kasviaines, jolla on monipuolisia ominaisuuksia, jotka parantavat ihon terveyttä muodostamalla suojan saasteita, stressiä ja UV- säteilyä vastaan.

 

Käyttö kosmetiikassa

  • Herkän ja ikääntyvän ihon tuotteet
  • Samean ja elottoman ihon hoidot
  • Vartalonhoitotuotteet
  • Anti-aging- tuotteet
  • Hiusten ja päänahan hoito

 

Annostelu – liukoisuus

Käyttöannos: 3 – 5%.

Vesiliukoinen

 

 

matico_nbINKA MATICO

saadaan Perulaisen alkuperäiskasvin  maticon (Piper aduncum) valikoiduista lehdistä. Maticolla on satojen vuosien perinteet ihon puhdistajana, ihon suojana, haavojen parantajana, antiseptisena aineena, verenvuodon tyrehdyttäjänä ja ongelmaihon hoitajana.

 

Käyttö kosmetiikassa

  • Anti-aging- hoidot, kasvojen, kaulan ja vartalonhoitotuotteet
  • Miehille suunnatut tuotteet ja hoidot
  • After sun- tuotteet

 

Annostelu – Liukoisuus

Käyttöannos: 1 – 5%.

Vesiliukoinen

 

 

omega_nbINKA OMEGA

,joka uutetaan käyttämällä ainoastaan kylmäpuristustekniikoita ja jonka öljypitoiset siemenet ovat yksi ihmisen parhaimmista monityydyttymättömien rasvahappojen lähteistä.

 

Käyttö kosmetiikassa

  • Herkän ja kuivan ihon hoidot
  • Kosteutus
  • Anti-age- hoidot
  • Vapaita radikaaleja vastaan suojaavat tuotteet
  • After sun- hoidot
  • DNA- suojahoidot
  • Hiusverisuonien näkyvyyttä vähentävät hoidot

Annostelu – Liukoisuus

Käyttöannos: 1 – 10%.

Rasvaliukoinen

 

Säilytys jääkaapissa (4-8°C)!

 

 

tara_nbINKA TARA

on monella eri tavalla (mm. väriaineiden valmistus, tulehdusta ehkäisevä, parantava) käytetty luonnollinen ainesosa. Kosmetiikkateollisuus kuitenkin hyödyntää joitakin sen vähemmän tunnettuja ominaisuuksia, kuten valolta suojaavia sekä mikrobeja ja bakteereja tuhoavia vaikutuksia.

 

Käyttö kosmetiikassa

  • Aurinkosuojatuotteet: ennen ja jälkeen auringonoton
  • Valon aiheuttamalta ikääntymiseltä suojaavat hoidot ja tuotteet
  • Kudoksia supistavat hoidot ja tuotteet
  • Hiusverisuonien näkyvyyttä vähentävät tuotteet

 

Annostus – Liukoisuus

Käyttöannos: 1-5%

Vesiliukoinen

 

 

toche_nbINKA TOCHE

on peräisin Perun Amazonaksen alueelta ja sitä saadaan perunkynsiliaanista, jota on käytetty ikiaikaisena syvien haavojen ja tulehdusten parantajana. Perunkynsiliaanilla on myös poistettu sairauksia aiheuttavia häiriötiloja ihmisen sielun ja kehon väliltä.

 

Käyttö kosmetiikassa

  • Sademetsä- kosmetiikka
  • Tulehtuneen ihon hoito
  • After sun- tuotteet
  • Anti-ageing- tuotteet ja -hoidot
  • Hiustenhoito: runsautta, kiiltoa ja vahvuutta

Annostelu – Liukoisuus

Käyttöannos: 1-10%.

Vesiliukoinen

 

 

yacon_nbINKA YACON

uutetaan yaconin (Smallanthus sonchifolius) lehdistä. Kasvi on hyvin tunnettu Andien viljelykasvi, jota Perun alkuasukkaat ovat satoja vuosia käyttäneet ravintona ja perinteisenä lääkkeenä.

 

Käyttö kosmetiikassa

  • Anti-aging- hoidot ja -tuotteet

 

Annostelu – Liukoisuus

Käyttöannos: 3 – 5%.

Vesiliukoinen

 

 

yaguar_nbINKA YAGUAR

on luonnollinen ainesosa, jota saadaan Perun Andeilla kasvavan helokkikasvin (Oenothera rosea) valikoiduista lehdistä ja varsista. Kasvia on perinteisesti käytetty hauteina mustelmien ja ruhjeiden hoitoon.

 

 

Käyttö kosmetiikassa

  • Anti-aging- hoidot
  • Herkän ihon hoito
  • Aurinkovoiteet (ennen ja jälkeen auringonoton)
  • Henkilökohtaiset hoitotuotteet

 

Annostelu – Liukoisuus

Käyttöannos: 1-10 %

Vesiliukoinen